ALGEMENE VOORWAARDEN

Ondernemingsgegevens:

MaBelleSac
An De Waele
Hoogveld 26
9340 Lede

info@mabellesac.com
+32 492 599 099
BTW nr. : BE0765657721

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik, aan- en verkoop op www.MaBelleSac.com.  Alle gebruikers op www.MaBelleSac.com verklaren akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Het is ten strengste verboden zonder toestemming van MaBelleSac enige inhoud te gebruiken of te verspreiden voor eender welke doeleinden. MaBelleSac is een handelsmerk en auteursrechterlijk beschermd. MaBelleSac is een Belgisch gevestigd bedrijf met maatschappelijke zetel in Belgie. Daardoor geldt enkel de Belgische wetgeving van toepassing op de site. Enkel de rechtbank van het gerechterlijk arrondissement waar de maatschappelijke zetel van MaBelleSac geregistreerd staat is bevoegd. Ook voor klanten binnen en buiten de Europeese Unie.

 

Uw aankoop
Indien u een aankoop doet op deze site onstaat er een bindende verkoop tussen koper en verkoper MaBelleSac. Alle prijzen zijn in Euro inclusief BTW. Verzendings- import of douanekosten zijn niet inbegrepen.
Gelieve voor uw aankoop deze kosten te raadplegen bij de desbetreffende instanties. Op elke transactie zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
Van zodra u aan de afrekenpagina komt en klikt op “bestelling plaatsen” is uw bestelling definitief en verklaard u ook akkoord te gaan met alle algemene voorwaarden maar ook met privacyregels en retourregels.
Indien u een probleem heeft met een bestelling kan u ons steeds contacteren op an@mabellesac.com

 

 

Betalingen
Om uw betaling veilig te laten verlopen maken wij gebruik van het betaalsysteem Mollie.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt u doorverwezen naar de beveiligde betaalpagina van onze website en wordt u gevraagd om uw bestelling te betalen.

U ontvangt een elektronische orderbevestiging op uw scherm en per e-mail wanneer uw betaling is uitgevoerd. Verder ontvangt u nog een mail van MaBelleSac als uw pakket verzonden is . Hierbij zal u ook de track en tracecode ontvangen zodat u ten allen tijde uw zending kan volgen.

Wij gaan eventuele terugbetalingen enkel doen naar de persoon van wie MaBelleSac de betaling heeft ontvangen via kredietkaart of bankoverschrijving.

 

Kwaliteit- en productinformatie
MaBelleSac gaat de producten zo goed als mogelijk naar eigen mening beschrijven en omschrijven. Iedereen heeft een ander idee van kwaliteitsbeschrijving ,daarom vragen we de foto’s goed te bekijken en u een eigen mening te maken over het voorgestelde item. U kan ten aller tijde extra foto’s opvragen om nog een beter beeld te hebben van uw aankoop. Onze foto’s zijn hoge resolutie foto’s zodat u elke detail grondig kan bekijken en een eigen oordeel opmaken. In vele gevallen zal ook een filmpje deze foto’s aanvullen. Wij werken enkel met de originele beelden van het artikel dat u zal ontvangen. Door een bepaalde lichtinval kan het zijn dat een item een andere kleur weergeeft, in vele gevallen zal in de beschrijving van het item het kleur met naam vermeld staan. Het kwaliteitsoordeel dat MaBelleSac geeft aan een item kan niet in twijfel worden getrokken. En kan niet leiden tot het retourneren van het item. MaBelleSac gebruikt volgende (niet bindende) kwaliteitsaanduidingen.

nieuw nooit gebruikt
perfecte staat zonder gebruiksporen
gebruikt met minimale gebruiksporen
gebruikt met gebruiksporen
vintage

 

Levering – Verzending – Ophalingen

Van zodra we uw betaling ontvangen hebben gaan we direct aan de slag met het inpakken en verzenden van uw pakket.
Van zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met het trackingnummer van uw bestelling en een link naar de website van de koerier. Met deze service kunt u uw bestelling op elk moment volgen.

MaBelleSac heeft een VIP service beschikbaar waarvan kopers binnen Belgie gebruik kunnen maken en dit vanaf een aankoopbedrag vanaf €3000.
De VIP service brengt de tas persoonlijk bij u thuis op het afgesproken moment binnen de 5 werkdagen. De levering door de VIP service dient te gebeuren tussen de normale werkuren en in samenspraak met MaBelleSac. MaBelleSac kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen die veroorzaakt worden door overmacht weersomstandigheden- douane of inklaringsprocedures. Bij de in ontvangstname van de aangekochte item(s)gaat de verantwoordelijkheid over naar de koper. Wij maken steeds gebruik van een verzekerde zending tot 5500 €. De leveringstermijn,3 tot 10 werkdagen, hangt af van land en woonplaats . De courriers waarmee MaBelleSac samenwerkt zijn PostNL, DPD, UPS, Bpost en DHL. Indien het leveringsadres bij de courrier afwijkt of gewijzigd wordt is MaBelleSac niet verantwoordelijke indien dit eventueel problemen met zich meebrengt.

 

Terugsturen

MaBelleSac streeft naar een 100% kanttevredenheid en daarom vragen we om de items zo goed mogelijk te bekijken en te beoordelen. Indien u extra foto’s of uitleg wil kan u VOOR uw aankoop mailen naar an@mabellesac.be. En kunnen we u alle gevraagde info bezorgen. Retour zendingen moeten aan volgende voorwaarden voldoen.

U kan een retourverzoek indienen tot uiterlijk 3 dagen na de in onvangstname van u gekocht item op an@mabellesac.be en de reden van uw retour vermelden.
MaBelleSac zal dit onderzoeken of deze retour gegrond is en binnen de 14 dagen een beslissing hierover nemen. Deze beslissing is bindend en kan niet in twijfel worden getrokken. Items met de hoogte grading kunnen niet worden geretourneerd aangezien deze nieuw zijn.

Retours accepteren we niet meer als deze periode verlopen is . Indien u een artikel wil retourneren na goedkeuring van MaBelleSac zal de koper zelf instaan voor het verzenden van dit artikel en ook verantwoordelijk zijn voor eventueel verlies of schade tijdens het transport. Retourzendingen zonder voorafgaande toestemming van MaBelleSac zullen worden teruggezonden naar afzender. Retour zendingen worden enkel aanvaard met UPS zending MET verzekering.

MaBellesac zal de items voorzien van een speciaal veiligheidslabel met eigen naam.
Dit veiligheidslabel moet perfect intact zijn. Als dit label beschadigd of verwijderd is kan het item niet geretourneerd worden. Het item moet in de originele verpakking zitten met alle bijhorende neven items zoals certificaat-spiegel-schouderband enz.
Het item moet ongebruikt zijn in dezelfde staat zijn zoals het op www.Mabellesac.com te zien was. Wij beschikken van elke item over een ruim aantal foto’s om eventuele verschillen te kunnen vergelijken. Het item mag geen sporen of onaangename geuren van mogelijk gebruik bevatten. Indien MaBelleSac vaststeld dat het item toch gebruikt of beschadigd is en niet in dezelfde toestand geretourneerd is zal MaBelleSac slechts een deel terug betalen. De herstellingsfactuur zal in mindering worden gebracht van het aankoopbedrag. MaBelleSac zal deze herstellingen steeds laten uitvoeren bij de fabrikant die de items vervaardigd . Bij sommige fabrikanten kan de wachttijd oplopen tot 6 maand. Pas als het item terug is van de fabrikant en MaBelleSac de factuur heeft ontvangen zal de verrekening worden voldaan.

Je hebt nog geen producten in je winkelmandje

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe handtassen die we toevoegen aan onze webshop!

Je bent met succes ingeschreven!